php2PTcdh.PNG

Isle of Greed

Dit is mijn aller eerste grote project in c# en mijn eerste echte game development project. Ik heb met een vriend een game gemaakt waarmee je van eiland naar eiland kan varen. Het doel is om zoveel mogelijk schatten te vinden en die te verkopen voor geld. Met het geld dat je verdiend kan je je boot verbeteren en zo sneller schatten vinden. We zijn nog steeds bezig om de game beter en mooier te maken. Een van onze idee├źn is om golven toe te voegen.

phpZYpLYy.png

Laravel Portfolio

In principe deze site. Ik ben met deze site begonnen om laravel te oefenen. Het voordeel is dat ik er ook een hele handige en makkelijke portfolio site uit krijg. Voor het gedeelte dat je nu kan zien is er niet heel veel laravel aanwezig. Het enige wat hier gedaan is met laravel is het laten zijn van deze portfolio items. Maar op de achtergrond kan ik heel makkelijk een nieuw project maken en toe voegen. Ook kan ik ze aanpassen. Allemaal vanaf deze site!

phpsUKN44.png

PONG

Om game development te leren heb ik als eerste project een eigen PONG game gemaakt. Ik heb hier kennis gemaakt met heel veel onderdelen van Unity. Ik heb bijvoorbeeld trail effecten toegevoegd. Ook heb ik geleerd dat er dingen zijn zoals de gamemanager. De functionaliteit die ik er extra aan toe heb gevoegd is dat de bal sneller gaat iedere keer dat er gescoord wordt. hierdoor wordt het spel steeds intenser.